Devonsk Febertokt [2018] – the book

Devonsk Febertokt (2018) er en syre-western der betrakteren blir tatt med på en feber-reise gjennom en overveldende hetebølge og brannkatastrofe, i et mars-lignende ville-vesten landskap. Her går man inn i de forvridde traumatiske minnene til en jeg-person som har vært gjennom en fryktinngytende og infernalsk naturkatastrofe.

Devonsk Febertokt er den andre boken i Kratontrilogien. Denne artists book-trilogien begynte med Ferdsskriveren i 2016.

ISBN: 978-82-303-3902-3

* The book includes an english translation appendix.

Utgitt med støtte fra Kulturådet og Bergen Kommune.

152 sider, 79 fotografier 4+4 farge offset-trykk på 150 gram ubestrøket papir, innbundet i rødt stoffovertrekk med gullpreg på framsiden og ryggen. Begrenset opplag.

Anders Elsrud Hultgreen (1986) er en filmskaper og billedkunstner basert i Bergen. Spillefilmdebuten, science­fiction­filmen MORGENRØDE fra 2014, samt hans kortfilmer har blitt vist og vunnet priser på filmfestivaler over hele verden. I 2016 gav han ut science­fiction foto­diktboken FERDSSKRIVEREN. Han har utdanning fra Kunst­ og Designhøgskolen i Bergen, Werner Herzog’s Rogue Film School, Emily Carr University of Art & Design i Vancouver, Canada og Nordland Kunst og Filmfagskole.

devonskfebertokt_storenvy2

_DSC7916

_DSC7910

_DSC7908

_DSC7882

_DSC7868Comments are closed.